Sajtófal, pop fal készítés


Sajtófal, pop fal készítés Sajtófal, pop fal készítés

Sajtófal, pop fal készítés - Debrecen

Ha gyorsan összeállítható, újrafelhasználható mobil hátfal grafikát keresel, akkor a Pop Up display terméket Neked találták ki!

Mi az a "Pop up display"?

A "pop-up" az adott display termék szerkezeti felépítésére és az ebből adódó összeállítás módjára utal. Az összes pop up display kiállítás eszköz egy belső alu rácsszerkezettel rendelkezik, amely alap állapotban nagyon kis helyet foglal és kinyitva egy nagyméretű, stabil falat (pl. pop up hátfal, pop up információs pult, stb.) lehet pillanatok alatt felállítani. Ebből a pillanatok alatti felállíthatóságból adódik a "pop up" megnevezés. A pop up display termék nem univerzális grafikai installáció, nem lehet módosítani, átépíteni, stb. Csak a termék specifikációban megadott egy fajta módon lehet felállítani. A grafika viszont később cserélhető!

Sajtófal, pop fal készítés - Debrecen


A pop up fal a legelterjedtebb kiállítás eszköz, amely az expo vásár kiállítás mellett használható még prezentáció, áru bemutató, vevőtalálkozó, művészeti kiállítás vagy számtalan egyéb rendezvényen, illetve regisztrációs fal, üdvözlő háttérfal, sajtófal, stb. megoldásként is.
 
A termék 3x3 típusa nem 3x3 méteres méretre utal! Ez a pop up termékek esetén az alumínium rácsszerkezet szegmenseire utal. A 3x3-as és a 3x4-es sajtófalak méreteit megtalálod a képek között!


Minőség és alacsony ár


A Signdepot kínálatában található pop up display hátfal évek óta változatlanul sikeres a magyar piacon, ami a rekord alacsony árnak és a prémium minőségnek köszönhető!
- A részegységek megfelelően illeszkednek és stabilak
- A nyomtatás csíkmentes, színhelyes, tökéletesen részletgazdag 1440 dpi felbontással
- Az ár a komplett csomagra vonatkozik (bőrönddel és világítással)

 

Sajtófal, pop fal készítés - Debrecen

 

Mire használható a pop up fal?


Mobil reklám fal, paraván, hátfal és sajtófal, üdvözlő fal, regisztrációs pult mögé, egyéb grafikai installáció. Kiállítás, prezentáció, vevőtalálkozó, álló fogadás, művészeti kiállítás, bemutató rendezvényeken, vagy akár fix termékbemutató fal Point Of Sales eszközként alkalmazva.

Az SD-DISPLAYS mobil prezentációs, kiállítási eszköz termékek gazdaságos és nagyon igényes megoldást nyújtanak kiállítás, promóció, prezentáció, áru bemutató során.